Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mijn passie is om mensen te helpen hun balans te vinden in een wereld die steeds sneller gaat en steeds meer van ons vraagt. Keuzes maken, bewust zijn en loslaten zijn daarbij kernbegrippen.

 

Christel Kronenberg

Goed te weten

Mindhelp voldoet aan de Wet Kwaliteit Klachten & Geschillen Zorg. U kunt hiervoor contact opnemen met de NFG (de-nfg.nl)

Wachttijd bij Mindhelp  

Er is op dit moment geen wachtlijst.

Openingstijden            maan. 9.00 - 15.00u   woens. 9.00 - 12.00u     don. 9.00 - 12.00u       Alleen op afspraak!

De psycholoog

Mijn naam is Christel Kronenberg en ik ben de oprichter en eigenaar van Mindhelp. 

Na de HBO-Verpleegkunde heb ik een aantal jaren gewerkt als verpleegkundige. Vervolgens ben ik psychologie gaan studeren aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Ik ben als doctorandus afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie van Arbeid, Gezondheid & Organisatie.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als HR-manager, ben ik aan de slag gegaan als psycholoog. Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgedaan in het behandelen van volwassenen met allerhande problematiek, het geven van trainingen en het afnemen van assessments en onderzoeken. Naast mijn werk als psycholoog heb ik een opleiding tot EMDR-therapeut, een opleiding tot Mindfulness-trainer en een opleiding tot ACT-therapeut gevolgd.